Jogi nyilatkozat

A Shopvilág Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1117 Budapest, Fehérvári út 78. , Cg.01-09-329728, adószám: 26516086-2-43. a továbbiakban Társaság) https://keritesprofil.hu domain alatt található weboldalén és aloldalakon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A Társaság a honlap tartalmát folyamatosan frissíti a vonatkozó jogi kötelezettségeinek megfelelően, ugyanakkor a tartalom teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért felelősségét kizárja, mert ezen tartalmak kizárólag tájékoztatást célját szolgálják.

A Társaság honlapján megjelenő tartalmak bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó / ügyfél saját felelősségére történhet. Ha a felhasználással kapcsolatosan bármilyen kérdés felmerül, azt az Impresszumban rögzített elérhetőségen kérjük megtenni.

A Társaság kizárja felelősségét azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

A Társaság honlapja, annak aloldalai, az azokon megjelenő grafikák, védjegyek, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése, maga a honlap teljes tartalma szerzői jogi oltalom alatt áll, további felhasználást és hasznosítást a Társaság kizárólagos jelleggel fenntartja, a Társaságon kívül eső személyek kizárólag a Társaság előzetes írásbeli engedélye mellett jogosultak erre.